Tabelası belli belirsiz, salaş içeride eski masa ve eski sandalyelerin olduğu ufacık bir dükkan. Menü belli kuzu kebap (kuzu tandır), ortaya gelen dörde bölünmüş soğan ve tabi ki yemek sonrası camış kaymağıyla beraber ekmek kadayıfı.
Sahibinin oğlu ile konuştuğumuzda 5 nesildir devam eden bir lokanta menü hiç değişmemiş hatta hergün yapılan tencere sayısı bile aynı etlerini kendileri seçiyorlar. Porsiyonlar böldürüp 7 ile 8 saat pişiriyorlar servis öncesinde de 1 gün bekletiyorlar. Afiyetle yemek size kalıyor. Giderserniz telefon edin çünkü etleri cuma günleri saat 2 gibi diğer günler 4 gibi bitiyormuş sonra dükkanı kapatıp diğer gün için hazırlık yapıyorlar.
Masaların bir kısmı 1800 yıllardan kalma bir kısmı da 1960 lardan kalma. Oldukça salaş bir yer ve bu şekilde geçmişten günümüze nasıl geldiyse gelecekte de öyle devam edicek gibi görünüyor. Umarım da öyle olur.
Masaların bir kısmı 1800 yıllardan kalma bir kısmı da 1960 lardan kalma. Oldukça salaş bir yer ve bu şekilde geçmişten günümüze nasıl geldiyse gelecekte de öyle devam edicek gibi görünüyor. Umarım da öyle olur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder